Varför rostfritt

Rostfritt stål uppfanns år 1912 när man experimenterade med olika legeringar och upptäckte att järn-kromlegeringar inte rostade. Det finns många olika typer av rostfria stål som framställs kommersiellt, alla med sina unika egenskaper och speciella användningsområden, men de kan delas in i mindre grupper av rostfria stål efter användningsområde och struktur.

Lättskött

Lukt och fläckar sätter sig inte. Rostfritt behöver inte oljas in eller underhållas som andra bänkskivor. Allt som behövs är en enkel avtorkning med trasa när du använt den.

Hållbart

En rostfri bänk spricker inte, ändrar inte färg och får inte fläckar. En bänk som tål att användas!

Tidlöst

En rostfri bänk kommer att poleras av användandet. Den kommer bara att bli vackrare med tiden.

Miljövänligt

Rostfritt är 100procent återvinningsbart, och mycket av det vi använder kommer från återvunnet material.

Designneutralt

Rostfritt fungerar med alla färger, och med alla material. Det kan till och med framhäva det vackra hos omgivande material. Det passar lika bra i ett modernt kök som i ett gammeldags rustikt kök.

Enkel installation

En rostfri diskbänk från oss är gediget och stabilt uppbyggd och kan enkelt läggas på plats direkt när den levereras.

Hygieniskt

Rostfritt är ett mycket hygieniskt underlag och material. Här finns inga sprickor eller porer där bakterier frodas. En enkel rengöring, sedan är bänken som ny. Det är ingen slump att proffskockar väljer rostfritt i sina kök.

Möjligheter

Det rostfria materialet ger dig möjligheter som kanske inget annat material. Du kan välja mellan en uppsjö av olika kanter, skärningar och disklådor. Med rostfritt får du bänken precis som du vill.

Prisvärt

En heltäckande rostfri bänk är mycket bänk för pengarna. Den tål att jämföras med bänkskivor i andra material.

Rostfri design

– måttanpassad med kvalitet och hantverk