Välkommen till oss på Decosteel!

Söker du rostfria produkter av högsta kvalitet så har du kommit rätt. Vi utvecklar, tillverkar och levererar rostfria bänkar, skåp och annan utrustning till laboratorier samt kundunika rostfria diskbänkar såväl som diskhoar till kök. Det finns en anledning till att rostfria bänkskivor genom alla tider har varit det självklara valet för att skapa ett funktionellt, praktiskt och stilrent kök. Tack vare dess lättskötta, hygieniska yta och hållbara finish är det alltid enkelt att hålla sitt kök fräscht och snyggt oavsett vilket belastning som uppstår vid disk och matlagning. På Decosteel tillverkar vi alltid måttanpassade diskbänkar och bänkskivor i rostfritt stål helt utifrån våra kunders önskemål. För att skapa ett drömkök utgår vi alltid från kundens behov och tillverkar en måttanpassad diskbänk helt utifrån kundens önskemål. Eftersom köket är hemmets hjärta vill vi med vår moderna maskinpark och ett gediget hantverkskunnande göra vad vi kan för att ge våra kunder en helt perfekt rostfri bänkskiva.

Rätt kärlek rostar inte

Redan från start hade vi målsättningen klar för oss. Vi ska tillverka Sveriges bästa diskbänkar. Och vi ska göra det i det överlägset bästa materialet – rostfritt stål. Så har det fortsatt sedan dess med det stora tillägget att vi hela tiden vill involvera dig som slutkund i utformningen av den diskbänk du ska dra nytta av och vila ögonen på i många år framöver. Därför är kundanpassning, i kombination med modern maskinpark och stort hantverkskunnade hos våra medarbetare, det som gjort familjeföretaget i Hyltebruk till en av marknadens bästa och mest flexibla tillverkare av moderna diskbänkar.

Snabba fakta om Decosteel

Företaget grundades 1992 och ägs sedan år 2000 av familjen Jacobson. Antalet medarbetare har vuxit stadigt och idag är 32 engagerade och kunniga ”Decosteelare” anställda i produktions- och säljbolaget. Vi finns i egna lokaler i Hyltebruk beläget mellan Småland och Halland. Vår omsättning är ca 75 MSEK per år och med en lönsamhet som tillåter oss att hela tiden utveckla vårt erbjudande till både återförsäljare och slutkunder. Tack vare vårt omfattande nätverk av återförsäljare runt om i landet har du alltid nära till tips och råd när du ska köpa nya diskbänk.

Rostfri design

– måttanpassad med kvalitet och hantverk